Keramische tegels

Keramische tegels kopen bij Haar Tegels

Bent u op zoek naar prachtige keramische tegels van topkwaliteit? Haar Tegels heeft het in huis. Wij verkopen keramische tegels, die door en door gebakken zijn. Dit houdt in dat ze ontzettend duurzaam zijn en gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Lees hier meer over deze tegelsoort en ons aanbod.

Neem contact op

Wat zijn keramische tegels?

Een keramische tegel is gemaakt van keramiek: dat bestaat voornamelijk uit klei en zand en andere natuurlijke bouwstoffen. Doordat de tegels op hele hoge temperaturen (denk aan meer dan 1200 graden Celsius) worden gebakken, worden ze zeer hard en sterk. Vaak worden ze voorzien van een glazuurlaag, en daardoor zijn ze erg makkelijk schoon te maken. Ook nemen ze geen vocht op. Dat maakt ze natuurlijk erg gebruiksvriendelijk en uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen of huisdieren. 

Onze merken tegels 

In ons assortiment vindt u keramische tegels van verschillende A-merken. Bijvoorbeeld van het merk Cerdomus, wiens tegels we importeren uit Italië. De tijdloze tegels van Cerdomus staan voor duurzame kwaliteit. Dit merk is enige decennia geleden opgericht door de zoon van beeldhouwer Angelo Biancini, Cesare, en enkele vrienden. Sindsdien hebben ze succesvolle samenwerkingen gedaan met verschillende architecten en ontwerpers. Hun assortiment is breed; u heeft de keuze uit veel verscheidene formaten en talrijke kleuren. U zult dus zeker iets vinden dat u bekoort. 

Moderne keramische tegels komen in allerlei uitvoeringen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de vrij nieuwe betonlook trend? Of keramiektegels die op hout of natuursteen lijken? Van het merk Sant Agostino hebben we bijvoorbeeld prachtige parket-tegels in ons assortiment. Hiermee heeft u wel het uiterlijk en de sfeer van deze materialen in huis, maar zonder de onderhoudslasten. Het blijft immers keramiek, waar u geen omkijken naar heeft!

Ik ben geïnteresseerd

Meer dan keramische tegels

Naast keramische tegels hebben we uiteraard nog veel meer in ons ontzettend brede aanbod. Denk aan toilet tegels, tegels voor buiten, of elke andere ruimte. Ook vindt u velerlei vloertegels in Zoetermeer in onze showroom , op 20 minuten rijden van Den Haag. Wat uw smaak of plannen ook zijn, bij Haar Tegels slaagt u geheid. Weet ook dat we graag met u meedenken. Zo kunnen we u helpen met een ontwerp, maar ook de regie van de verbouwing op ons nemen en natuurlijk de tegels zetten. We staan in nauw contact met verschillende klusbedrijven in de regio, waardoor we snel kunnen schakelen en dus ook snel kunnen opleveren. Kom dus langs in onze showroom in Zoetermeer voor een blik op onze tegels, een kop koffie en ons advies! U bent van harte welkom aan de Philipsstraat 26.

Neem contact op