De juiste keuze maken

Daar helpen wij u bij

Een badkamer vernieuwen met nieuwe tegels, dat is niet iets wat mensen wekelijks doen. En een badkamer: dat is de plek waar je een veilig, warm en knus gevoel wilt hebben. Maar hoe maak je dan de juiste keuze met de juiste producten, betaalbaar voor uw budget? Haar Tegels realiseert zich maar al te goed dat een smaak of stijl vertalen naar tegels een lastige is. Met een overvloed aan keuzemogelijkheden, een hoop (Pinterest) ideeën, of juist geen idee, bent u bij ons aan het goede adres. We nemen stap voor stap alle mogelijkheden met u door en nemen u mee door onze showroom om tot een mooi en betaalbaar resultaat te komen. U krijgt een passend advies waarin wensen, vragen en budgettaire grenzen zijn meegenomen.

Goed geregeld

Wij kennen de wereld van aannemers en installateurs, en we kennen de juiste vakmensen. Als u prijs stelt op deskundige hulp, zet Haar Tegels haar ruime ervaring met projectplanning in en kan zij als persoonlijke adviseur en regisseur optreden in alle fasen van het (ver)bouw proces. Of het nu gaat om een badkamer of om een complete woning. Om zonder nachtmerries tot die droom te komen, werkt Haar Tegels met erkende installateurs, stukadoors en tegelzetters. Deze bedrijven zijn zo op elkaar afgestemd dat uw badkamer al vaak in twee weken klaar is voor gebruik. En natuurlijk onder volledige garanties.

Geen onverwachte verrassingen

Ook als de verbouwing nog in de kinderschoenen staat, is een advies over de mogelijkheden een goed startpunt. U kunt hiervoor terecht bij Haar Tegels. Betreft het een casco badkamer of denkt u erover om het bad te vervangen voor een inloopdouche? Bij een eerste afspraak zullen we uw wensen inventariseren. Eventueel maken we een vervolg afspraak op locatie voor de invulling van de details. Aan de hand van dit bezoek wordt een totaaladvies opgesteld, bestaande uit een schetsontwerp of plan en indeling. Zo heeft u straks een goed beeld hoe de badkamer wordt en zijn alle details goed overdacht. De eenmalige kosten voor het uitwerken, verrekenen we natuurlijk wanneer de offerte, opdracht wordt.