Wij bezorgen meerwaarde

En dus meerwerk voor u!

Bij een mooi project hoort ook een mooie afwerking. Uw nieuwe bewoner weet wat er te koop is en verwacht een passende, geloofwaardige offerte. De keuze die u maakt voor wat betreft de sanitair- en tegelleverancier en de wijze waarop deze uw nieuwe bewoners bedienen, straalt ook op u als projectontwikkelaar af.

Succesvol traject

Wij bezorgen uw klant een meerwaarde, en dat betekent meerwerk voor u. Bij afgeronde projecten merken we dat onze kennis van het bouw- en afbouwproces, inzet en bevlogenheid en niet in de laatste plaats onze scherpe prijsstelling, tot de nodige succesvolle offertetrajecten heeft geleid. Onze betrokkenheid, service en vakkennis geven meerwaarde aan uw project.

Voor nieuwbouwprojecten of renovatie stellen wij met u tegelpakketten samen in iedere prijsklasse en in elke gewenste kleur.

Bouwsupport

Uw project is in de afbouwfase. De gehele bouw is door de uitvoerder perfect gemanaged. Over de ruwbouw, gevel en het installatiewerk valt niks op te merken. Maar dat is bij oplevering niet waar de klant naar kijkt. De klant kijkt als eerste naar de badkamer. Hier heeft de klant vaak meerwerk voor betaald. En laat het daar nu door tijdsdruk of door gebrek aan oog voor detail vaak fout gaan.

Haar Tegels is projectmatig inzetbaar om dit te begeleiden. Opleverpunten voor zijn of tijdig te signaleren, vóórdat er gemonteerd wordt.

Wij zijn inzetbaar voor de volgende taken:

  • Controle tijdens het afbouwproces. toezicht op afwerkniveau.
  • Verzorgen en toezicht houden op de naleving van lijmrapporten. De garantie is dan ook van die kant gegarandeerd.
  • Advies en samenstellen van standaardpakketten. Inkoopvoorbereiding, gesprekken met onderaannemers en leveranciers.
  • Showroom traject voor projecten in de regio Haaglanden.