Haar Tegels Showroom Jannette van de Haar

Onze toptegels

by

Of u nou tegels zoekt voor de badkamer, de woonkamer, het halletje of juist voor buiten: Haar Tegels beschikt over een groot en divers assortiment toptegels. Er zijn slechts weinig dealers in Nederland die zo’n brede collectie van merken als Atlas, Sant Agostino en Cerdomus kunnen aanbieden. Deze tegels, gemaakt door de beste tegelmakers uit Italië, zijn van hoge kwaliteit omdat ze maatvast zijn, heel net zijn afgewerkt en een keramische toplaag bevatten. Juist vanwege het grote assortiment en de verschillende merken zijn de tegels toegankelijk voor elke portemonnee. 

Tegels uitgelicht 

ATLAS 

Dit merk wordt niet voor niets al meer dan 50 jaar geproduceerd door één van de grootste tegelfabrikanten in Italië. Atlas is al die jaren wel met de tijd meegegaan, niet alleen qua collectie, ook wat betreft duurzaamheid. Atlas voelt zich verantwoordelijk voor het milieu, daarom worden afvalstoffen gerecycled. Naast duurzaam is de collectie ook ronduit mooi. Of het nou gaat om wand- of vloertegels: de keuze varieert van klassiek tot modern. Maar ook de houtlook, de natuursteenlook en de trend van nu: de beton look. Heeft u liever 3D tegels of mozaïektegels voor een wellnessgevoel, dan slaagt u ook bij Atlas. 

SANT AGOSTINO 

Tegels die je nergens op de markt terugziet, zo laat Sant Agostino zich het best typeren. Dit tegelmerk werd in 1964 gelanceerd als echt familiebedrijf en is dat vandaag de dag nog steeds. Sant Agostino is altijd op zoek naar innovatieve producten en nieuwe trends. Dat resulteert in een aanbod van een wijde range aan tegels. Uniek aan dit merk is de samenwerking met de Italiaanse architect Roberto Palomba, maar ook met de Franse ontwerper Philippe Starck. Toppers van dit merk zijn het met name de keramisch parket series S. Wood en Nature. 

CERDOMUS 

Cerdomus tegels staat al tientallen jaren garant voor tijdloze schoonheid en duurzame kwaliteit. Cesare Biancini, zoon van beeldhouwer Angelo Biancini, richtte dit tegelmerk op samen met een groep vrienden. De productiekwaliteit ligt bij Cerdomus hoog. Een keramische tegel is een uit klei gebakken product dat hard, sterk en vuurbestendig is, makkelijk schoon te maken en bovendien trekken de tegels nooit krom. Keramische tegels bestaan uit een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke substanties. Dit mengel wordt geperst en gebakken bij een temperatuur van meer dan 1200 graden. Dat maakt dat de Cerdomus tegels slijt-, kleur- en krasvast zijn. De afgelopen 40 jaar is dit merk uitgegroeid tot een trendsetter vanwege samenwerkingen met designers en architecten. Tegels zijn beschikbaar in talrijke kleuren en formaten, zodat elke ruimte de uitstraling heeft die u wenst. 

DURSTONE 

Zoekt u moderne tegels voor uw wand of vloer tegen scherpe prijzen? Dan is Durstone, een tegelfabrikant uit Spanje, wat voor u. Moderne tegels van nu, daar is Durstone groot in geworden omdat ze zich onderscheiden van de rest van de markt. Wat u ook zoekt: 

een natuurlijke look, antislip, gepolijste tegels, een houtlook of tegels voor in de tuin: het merk Durstone biedt dat met veel zorg en liefde voor het materiaal. 

14ORA ITALIANA 

Dankzij zeer goede eigentijdse ontwerpers onderscheidt dit tegelmerk zich van alle anderen. Het zijn ontwerpers die uitgedaagd willen worden door hedendaagse kunst, design, mode en streetstyle. Dit merk heeft daardoor een breed scala aan kleuren. En dat natuurlijk allemaal gecombineerd met hoge kwaliteit. 14Ora Italiana werkt met uiteenlopende materialen. Of het nu gaat om een beton, glas of steen, het wordt allemaal verwerkt.