Tegels Den haag

De mooiste tegels in Den Haag en omstreken

Heeft u tegels in Den Haag nodig voor een klus in huis of de tuin? Haar Tegels denkt graag met u mee. Wij kunnen u voorzien van persoonlijk advies, of dit nu om de aankoop van enkele tegels gaat of een compleet ontwerp van een nieuwe ruimte. Lees hier meer over onze producten en diensten.

Neem contact op

Onze showroom in Zoetermeer, vlak bij Den Haag

n onze tegelshowroom vindt u ontzettend veel inspiratie voor uw tegelwensen. Of het nu gaat om nieuwe tegels op uw toilet, advies over tegels zetten, keramische tegels of mozaïek; in ons pand met ons assortiment vloertegels in Zoetermeer vindt u werkelijk de beste kwaliteit tegels van Den Haag en omstreken. Kom dus langs in de showroom van Haar Tegels en laat u helpen een keuze te maken waar u gegarandeerd maximaal woonplezier van zult hebben. 

U zult zien dat onze showroom ontzettend veel verschillende tegels bevat. We zijn er trots op dat ons assortiment niet alleen groot is, maar ook erg breed. Wat uw smaak ook is, u zult gegarandeerd iets naar uw gading vinden in ons assortiment. Wij werken uitsluitend met A-merken en onze tegels zijn gegarandeerd van topkwaliteit. Lees op deze pagina meer over de tegelmerken waar wij voor hebben gekozen. 

Ik ben geïnteresseerd

Ook voor advies moet u bij Haar Tegels zijn

Bent u vooral op zoek naar advies? Schakel dan onze deskundige hulp en advies in. Maar weet ook dat wij het projectmanagement van uw (ver)bouwprojecten op ons kunnen nemen. Of het nu toilet tegels plaatsen betreft, het aanbrengen van vloerverwarming of een complete verbouwing. Als regisseur van zo’n project kunnen we alle fasen in goede banen leiden. De bedrijven waar wij nauw mee samenwerken zijn goed op elkaar afgestemd, waardoor we snel kunnen opleveren. Zeker wanneer het uw badkamer betreft is dit natuurlijk erg wenselijk. 

Wij werken bijvoorbeeld naar volle tevredenheid samen met vakkundig en ervaren tegelzetbedrijf Velthuyzen & Evers, naar onze mening de beste in het zetten van tegels in Den Haag en omstreken. We kunnen u eveneens in contact brengen met de juiste vakmensen, zoals installateurs en aannemers.

U vindt onze (vloer)tegels in Zoetermeer, vlak bij Den HaagU vindt onze showroom met vloertegels, wandtegels en veel meer aan de Philipsstraat 26 in Zoetermeer, vlakbij Den Haag. Ook tijdens de huidige coronatijden zijn we geopend volgens reguliere openingstijden. Kom langs voor inspiratie, advies, een offerte en een kopje koffie. We staan voor u klaar! Wilt u liever van tevoren contact? U kunt ons in dat geval bereiken op het telefoonnummer 070 240 00 28, of per email op info@haartegels.nl.

Contact opnemen