Toilet tegels

De mooiste toilet tegels

Tijd voor nieuwe toilet tegels in uw huis? Kom voor de mooiste vloertegels en wandtegels naar Haar Tegels in Zoetermeer, vlakbij Den Haag. Doe bij ons inspiratie op, schakel ons in voor het ontwerpen en laat ons de tegels leggen. Van uw idee tot de perfecte uitvoering en resultaat; Haar Tegels staat u bij. Lees hier meer over onze tegels voor het toilet.

Contact opnemen

Toilet tegels van Haar tegels

Of u nu een oud huis heeft of een nieuwbouwwoning, het toilet moet qua betegeling wel bij de rest van het huis passen. De kleinste ruimte van het huis is daarnaast juist de perfecte plek om eens gek te doen en groots uit te pakken. Veel mensen houden de inrichting van hun huis redelijk neutraal en rustig, dus daarom is het des te leuker om op de muren van het toilet van meer kleurrijke of anderzijds aparte tegels te zetten. Mozaiek is bijvoorbeeld een geweldige keuze voor deze ruimte. Waar dit in andere ruimtes al snel te druk kan worden, geeft het juist extra schwung en gezelligheid aan de wc. Of ga bijvoorbeeld voor keramische tegels, welke verkrijgbaar zijn in allerlei uitvoeringen, kleuren en formaten. Houdt u toch het toilet graag wat neutraler, denk dan eens aan tegels van natuursteen of met een betonlook. Door de basis neutraal te houden, kunt u met de juiste accessoires de ruimte extra tot leven brengen en het zo gek maken als u zelf wilt. 

Ik ben geïnteresseerd

Meer inspiratie nodig voor de tegels in uw toilet?

Heeft u nog niet precies een idee van wat u wilt met de tegels in uw toilet? Neem een kijkje op onze pagina met eerdere projecten en andere tegel inspiratie. Zo ziet u bijvoorbeeld dat de industriële betonlook juist ook heel warm kan zijn, en hoe leuk tegels met mozaiek kunnen staan in het toilet. Waarschijnlijk wilt u het liefst de tegels eerst zien en voelen voordat u ze uitkiest. Kom daarom langs in onze showroom in Zoetermeer met een zeer breed aanbod aan tegels. We voorzien u hier van vakkundig advies en u doet geheid meer dan genoeg inspiratie op.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, of wilt u alvast de mogelijkheden verkennen voor het aanpakken van uw toilet? Kom dan gerust met ons in contact. U kunt ons mailen op info@haartegels.nl, maar we zij ook telefonisch bereikbaar op het nummer 070 240 00 28. En natuurlijk staan we, mét koffie, voor u klaar in onze showroom aan de Philipsstraat in Zoetermeer. Hier kunt u op uw gemak rondkijken voor inspiratie, en al uw vragen op ons afvuren. En natuurlijk gaan we graag met u om de tafel om uw wensen in een prachtig resultaat om te zetten. 

Neem contact op