Vloertegels Zoetermeer

Kwaliteit vloertegels in Zoetermeer – Haar Tegels

Voor de beste vloertegels moet u bij Haar tegels Zoetermeer zijn. In onze showroom vindt u een zeer breed en gevarieerd assortiment van allerlei tegels, van mozaiek tot grote tegels voor de vloer. Zoekt u mooie vloertegels en woont u in Zoetermeer, Den Haag of een andere stad in de buurt? Kom dan langs bij onze showroom en laat u verrassen door ons aanbod. 

Contact opnemen

Een greep uit ons assortiment vloertegels

In onze showroom in Zoetermeer kunnen we u heel veel verschillende stijlen vloertegels laten zien. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel soorten en maten vloertegels op de markt. De tijd van simpele witte vierkante vloertegeltjes is echt voorbij. Wat dacht u bijvoorbeeld van vloertegels met houtprint? Dit geeft een warm en knus effect in de badkamer, en kan ervoor zorgen dat uw natte ruimten mooi bij de rest van uw huis passen. Ook natuursteen en keramische tegels geven een uniek resultaat. Vrij nieuw maar bezig met een flinke opmars zijn tegels met een betonlook. Wat uw smaak of budget ook is, in onze showroom in Zoetermeer vindt u geheid passende vloertegels die helemaal aan uw wensen voldoen. 

Laat ons u bijstaan

Waarschijnlijk zal het uitkiezen van tegels voor u niet een makkelijke klus zijn. Veel van onze klanten vinden het lastig om hun wensen te vertalen naar een keuze én resultaat dat meer dan tevreden stelt. Wij kunnen u met onze kennis, ervaring en passie voor het vak bijstaan in dit proces. We snappen namelijk dat bijvoorbeeld een badkamer anno nu niet alleen een plek is die praktisch moet zijn; u moet zich er ook comfortabel in voelen en in kunnen relaxen. Het moet bij de rest van uw huis passen, maar ook bij uw karakter, budget en leefstijl. Daarom voorzien we u in ons pand in Zoetermeer niet alleen van informatie over producten zoals vloertegels en wandtegels, maar kunnen we u in alle fasen van uw verbouwing bijstaan. Van het beslissen over kleurstellingen en materialen, tot het inschakelen van de beste vakmensen voor verschillende klussen zoals tegels zetten. 

Ik ben geïnteresseerd

Kom langs in onze showroom!

Naast vloertegels vindt u in onze showroom in Zoetermeer ook toilet tegels en nog veel meer mogelijkheden. Ook kunnen we hier u van het advies voorzien dat u wenst. We kunnen in alle gevallen met u meedenken, of uw budget nu klein of onbeperkt is, en hoe specifiek of juist breed uw smaak ook is. Wilt u alvast online inspiratie voor tegels opdoen? Dan vindt u hier onze pagina met tegel inspiratie. Ons pand is gevestigd aan de Philipsstraat 26 in Zoetermeer.

Neem contact op