Voor al uw Tegelwerk

Ook voor advies bent u welkom

Bij de showroom van Haar Tegels bent u aan het juiste adres voor vakkundig tegelwerk. Of het nu gaat om een toilet, een woonkamervloer of het vernieuwen van een badkamer?

Haar tegels werkt met een vast team tegelzetters. Het tegelzetbedrijf Velthuyzen & Evers, heeft meer dan 30 jaar ervaring. Zij zijn van alle markten thuis. Of het nu groot formaat tegels zijn, visgraat of mozaïek; wij kunnen tegelen zoals alleen de ‘oude rotten’ in het vak het nog kunnen. Op www.tegelzetbedrijfvelthuyzenenevers.nl  vind je meer informatie over deze vakmannen.

Voor advies of  een vrijblijvende offerte. U bent van welkom!

Goed geregeld

Wij kennen de wereld van aannemers en installateurs, en we kennen de juiste vakmensen. Als u prijs stelt op deskundige hulp, zet Haar Tegels haar ruime ervaring met projectplanning in en kan zij als persoonlijke adviseur en regisseur optreden in alle fasen van het (ver)bouw proces. Of het nu gaat om een toilet, badkamer of om een complete woning. Om zonder nachtmerries tot die droom te komen, werkt Haar Tegels met erkende installateurs, stukadoors en tegelzetters. Deze bedrijven zijn zo op elkaar afgestemd dat uw badkamer al vaak in twee weken klaar is voor gebruik. En natuurlijk onder volledige garanties.

Immers ons visitekaartje hangt aan uw project!