Wij ontzorgen u

Het team van Haar Tegels realiseert zich dat wij medebepalend zijn voor het succes van uw werk. Alle installateurs en aannemers waar wij mee samenwerken weten dat wij hun klanten van A tot Z helpen om een juiste tegelkeuze te maken. Wist u dat al? 

Wat doen wij ?

Wij staan uw klanten te woord met heldere informatie en persoonlijke aandacht voor hun wensen. Uw klant krijgt een passend advies waarin wensen, vragen en budgettaire grenzen zijn meegenomen. Ons assortiment is voor iedereen toegankelijk. De offerte ontvangt u, om zo een totaalofferte voor de klant te kunnen maken.

Wij denken mee

De berekening van de vierkante meter van de gekozen tegels, maken wij. Die hoeft u alleen nog maar te controleren. Is er geen tekening? Dan maken wij die. Ook geven wij aan waar welke tegel komt en hoe de tegel verwerkt moet worden. Het voegseladvies wat wij, samen met uw klant hebben uitgekozen, geven we ook aan u door. Oftewel: een kant en klaar tegelplan, wat u een hoop tijd en zorgen ontneemt omdat wij uw klant met het keuzeproces helpen.

Wist u dat?

  • Wij bijna alles uit voorraad kunnen leveren?
  • Wanneer u vóór 12 uur besteld het al op de volgende werkdag kan worden geleverd op locatie?
  • Hulpmaterialen of kleine bestellingen wekelijks, zonder transportkosten, op te halen zijn bij ons magazijn aan de Philipsstraat 26.