Showroom HAAR TEGELS naar Zoetermeer

by

Haar Tegels heeft een nieuwe showroom aan de Philipsstraat 26 in Zoetermeer. Afgelopen maand verhuisde wij van het Forepark in Den Haag naar deze nieuwe locatie. Aan de nieuwe showroom wordt op dit moment nog hard gewerkt. Eigenaar Jannette van de Haar heeft mooie plannen voor de toekomst. “Haar tegels werkt met vast tegelzetters en kan, samen met het sanitair, een complete renovatie of aanpassing aanbieden.” Jannette is immers van huis uit bouwkundige.

In het pand aan Philipsstraat is alles te vinden op het gebied van tegels. “Op dit moment is keramisch parket met houtstructuur of de betonlook erg populair. Maar waar ik trots op ben is de uitgebreide collectie A kwaliteit tegels uit Italië”, vertelt Jannette enthousiast. De merken uit Italië staan bekend om de kwaliteit en het uitgebreide assortiment.

Sanitair

Tegels en sanitair is een gouden combinatie vinden ze ook bij Saverne. De sanitair showroom waar Haar Tegels naast is gevestigd, is al ruim 18 jaar actief in Zoetermeer.  “Ieder met zijn eigen expertise.” Bij Saverne kunnen klanten uiteraard rekenen op goed advies. “Wat voor ons belangrijk is? Een eerlijk advies geven. Het is belangrijk dat onze klanten de juiste keuze maken en dat het resultaat voldoet aan de verwachtingen. Een tevreden klant is de beste reclame die je kunt hebben!”