Tegels zetten

Tegels laten zetten? Schakel ons in!

U kunt via ons niet alleen tegels kopen, maar ze ook laten zetten. We staan niet alleen voor kwaliteit in tegels, maar zijn ook het adres voor uitstekende en persoonlijke service en vakkundig tegelwerk. We hebben verschillende soorten tegels in het assortiment, zoals keramische tegels

Neem contact op

Ons team tegelzetters en vaklui

Wij werken met een vast, betrouwbaar team tegelzetters. Tegelzetbedrijf Velthuyzen & Evers zit al meer dan 30 jaar in het vak en zijn wat ons betreft de beste in de omgeving als het op het zetten van tegels aankomt. Woont u in Den Haag, Zoetermeer of elders in deze regio en wilt u bijvoorbeeld vloertegels of tegels in de badkamer laten plaatsen? Schakel ons in voor het beste resultaat. Hiernaast werken we samen met een breed team aan ervaren en gespecialiseerde vaklui, zoals stukadoors en installateurs. 

Ook voor grotere klussen dan tegels zetten

Goed om te weten is dat wij niet alleen gespecialiseerd zijn in het zetten van tegels. We kunnen u bijstaan in alle onderdelen van een verbouwingsproces, van het ontwerp tot tegelkeuze en grote verbouwingen. Doordat we altijd samenwerken met dezelfde vakmensen, kunnen zij hun werkzaamheden op elkaar afstemmen en zo zorgen voor snel en vakkundig resultaat. Dus ook wanneer u op zoek bent naar een projectmanager voor uw verbouwing, kunt u op ons rekenen. 

Jannette van de Haar, oprichter en eigenaar van Haar Tegels, is van huis uit bouwkundige en in te zetten voor uw bouwprojecten en allerlei bouwkundige aspecten. Ze kan u voorzien van alle bouwkundige informatie en weet uw wensen snel te vertalen naar een praktische oplossing die bij u past. Ook zal ze toezicht houden op het bouwproces, om u zo de kwaliteit te garanderen van het proces en het resultaat. Ze is enorm bevlogen en betrokken, en dat vertaalt zich naar maatwerk en passend resultaat waar veel van onze klanten erg blij mee zijn. Kortom, voor al uw tegelwerk en meer is Haar Tegels het juiste adres. Van tegels kiezen tot tegels zetten en grote klussen.

Ik ben geïnteresseerd

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u met ons de mogelijkheden verkennen voor het zetten van tegels of een andere klus? Of kunnen we u helpen in het uitkiezen van tegels voor badkamer, of misschien wel toilet tegels of andere soorten? Bel ons dan gerust op het nummer 070 240 00 28 of stuur een e-mail naar info@haartegels.nl. En natuurlijk bent u welkom in onze showroom met tegels in Zoetermeer, vlakbij Den Haag, waar u allerlei tegels vindt – van vloertegels tot mozaiek. We zijn gewoon volgens de reguliere openingstijden geopend. 

Contact opnemen