Vloertegels Den haag

De beste en mooiste vloertegels van Den Haag en omstreken

Wilt u vloertegels kopen in Den Haag of de regio daaromheen en bent u op zoek naar de beste tegels voor in uw huis of tuin? Bij Haar Tegels zult u slagen. Ook kunnen we u helpen bij het ontwerpen van uw droomvloer, het leggen van de tegels en het in goede banen leiden van andere klussen. Voor al uw tegelwensen moet u bij ons zijn! Lees hier meer over onze vloertegels en het overige aanbod. 

Contact opnemen

Meer over Haar Tegels

Haar Tegels heeft louter A-kwaliteit tegels in huis. Naast een zeer breed aanbod aan allerlei tegels voor elke plek in het huis, kunt u bij ons terecht voor vakkundig advies en begeleiding bij bouwprojecten. Of u nu al een heel helder idee heeft van wat u wilt, of nog compleet openstaat voor suggesties en inspiratie; we staan u bij waar u ons nodig heeft.

Voor het laten leggen van onze vloertegels gaan wij altijd in zee met Tegelzetbedrijf Velthuyzen & Evers, die in de regio Den Haag en omstreken opereren. Zij zitten al drie decennia in het vak en leveren topkwaliteit.

Naast de verkoop en het leggen van vloertegels kunnen wij ook bouwprojecten begeleiden in de regio Den Haag. Eigenaar Jannette van de Haar is bouwkundige en projectmatig inzetbaar voor al uw klussen en verbouwingen. Wij hebben veel goede contacten in de bouwwereld, dus met ons netwerk kunnen wij elke klus klaren. En uiteraard beloven wij ook hier topkwaliteit. 

Bent u benieuwd naar ons werk? We hebben een aantal afgeronde projecten verzameld op onze inspiratiepagina. Maar natuurlijk kunt u het beste gewoon bij ons langskomen om onder het genot van een kopje verse koffie uw tegelwensen te bespreken, of gewoon een rondje door onze showroom te maken.

Ik ben geïnteresseerd

Het grootste en breedste assortiment van vloertegels in Den Haag

Onze showroom met vloertegels, toilet tegels, badkamer en buiten – en veel, veel meer – bevindt zich in Zoetermeer, vlak bij Den Haag. Hier vindt u het grootste én meest gevarieerde aanbod aan vloertegels van de regio Den Haag. Denk hierbij aan prachtige keramische tegels van het kwaliteitsmerk Cerdomus. Deze zijn zo gefabriceerd dat ze niet slijten of krasgevoelig zijn. Ook hebben we verschillende moderne tegels van topmerken in huis, in allerlei kleuren, formaten en uitvoeringen. Kom vooral ons aanbod van dichtbij bekijken om te vinden wat u zoekt. Meer over onze tegelmerken kunt u overigens op deze pagina vinden.

Komt u langs?

U vindt onze showroom met vloertegels en meer op slechts 20 minuten rijden van Den Haag, aan de Philipsstraat in Zoetermeer. Via de A12 bent u er zo! Komt u dus gerust langs tijdens onze openingstijden. De koffie en onze adviseurs staan voor u klaar. 

Neem contact op